Als u een lange en uitgebreide aftermovie wilt, of een videograaf de hele dag of meerdere dagen nodig heeft, dan is het Docuverslag pakket het ideale pakket voor u. Bij een docuverslag zijn wij standaard een hele dag aanwezig en nemen wij gedurende de dag diverse interviews af. Van tevoren wordt er goed met u overlegd wat u op beeld wilt hebben en wordt er een filmplan gemaakt. Alle beelden worden gemonteerd tot een uitgebreid verslag van 5 a 30 minuten. Hierin komen de uitgebreide interviews, lange fragmenten en alle ins en outs van uw evenement terug. Dit is ideaal als u geïnteresseerden een totaalbeeld wilt laten zien. Ook krijgt u een gratis aparte sfeer aftermovie van ongeveer 1 minuut waarmee u uw evenement gemakkelijk en snel kunt laten zien en volgende evenementen kunt promoten. Heeft u specifieke wensen? Wij gaan graag met u in gesprek om een op maat gemaakt docuverslag en aftermovie te produceren.

Wat zit er in dit pakket

In het pakket zit alles inbegrepen. Voor de reiskosten, 10 uur filmen op locatie, montage, interviews en muziek betaalt u niets extra’s. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Extra’s

Extra dag vanaf € 150,- (excl. BTW)

U kunt extra dagen boeken voor meerdaagse evenementen. Dit kan al vanaf € 150,- (excl. BTW) voor het eerste uur. Voor elk uur daar bovenop betaalt u € 80,- (excl. BTW) per uur.

Foto’s (gratis)

Wilt u dat er ook een aantal foto’s wordt genomen van uw evenement die u kunt gebruiken voor uw sociale media? Dit kan de videograaf gratis voor u doen! Er moet echter wel tijd zijn voor de videograaf om foto’s te maken. Wilt u gegarandeerd zijn dat er geen fotomomenten worden gemist of dat er een grotere hoeveelheid foto’s gemaakt wordt, dan zorgen wij voor een extra fotograaf. Dit kan al vanaf € 250,-.

Presentator (+ € 250,-)

Een presentator kan uw docuverslag meer energie en kleur geven. Bovendien kan een presentator zorgen voor een hogere betrokkenheid van de kijkers. Wij beschikken over een netwerk van presentatoren waaruit wij de meest geschikte kiezen voor uw evenement.

4K-kwaliteit (+ € 100,-)

Wilt u een docuverslag en aftermovie die future proof zijn? Dan kunt u de gehele video’s in 4K-kwaliteit laten maken. Dit is 4x de resolutie van de hoge HD-kwaliteit die wij standaard leveren. Momenteel hebben veel klanten nog geen 4K-beeldschermen waardoor de extra kwaliteit nog niet te zien zal zijn. In de toekomst zal echter de omschakeling naar 4K-schermen steeds sneller gaan. Als u kiest voor de 4K-kwaliteit bent u hier alvast op voorbereid.

Overige extra’s

Als u zelf nog specifieke wensen heeft die u graag aan in uw docuverslag en/of aftermovie wilt hebben, dan horen wij dat graag en geven wij u vrijblijvend advies.