Wilt u een aftermovie die meer inhoudelijk uw evenement weergeeft? Dan is het Aftermovie Verslag pakket het ideale pakket voor u. Met een aftermovie verslag komen wij langs om uw evenement zo goed mogelijk in beeld te brengen. Naast mooie sfeerbeelden nemen wij ook interviews af met de organisatie en de bezoekers. Deze interviews worden mooi in de video verwerkt zodat de kijker inhoudelijk een beter beeld krijgt van uw evenement. Dit is ideaal om de inhoud en sfeer aan uw bezoekers, toekomstige bezoekers en andere geïnteresseerden te laten zien. Dit korte verslag kan ook gemakkelijk gedeeld worden via alle sociale media kanalen en als promotie dienen voor een volgend evenement.

Wat zit er in dit pakket

In het pakket zit alles inbegrepen. Voor de reiskosten, 5 uur filmen op locatie, montage, interviews en muziek betaalt u niets extra’s. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Extra’s

4K-kwaliteit (+ € 100,-)

Wilt u een aftermovie die future proof is? Dan kunt u de gehele aftermovie in 4K-kwaliteit laten maken. Dit is 4x de resolutie van de hoge HD-kwaliteit die wij standaard leveren. Momenteel hebben veel klanten nog geen 4K-beeldschermen waardoor de extra kwaliteit nog niet te zien zal zijn. In de toekomst zal echter de omschakeling naar 4K-schermen steeds sneller gaan. Als u kiest voor de 4K-kwaliteit bent u hier alvast op voorbereid.

Foto’s (gratis)

Wilt u dat er ook een aantal foto’s wordt genomen van uw evenement die u kunt gebruiken voor uw sociale media? Dit kan de videograaf gratis voor u doen! Er moet echter wel tijd zijn voor de videograaf om foto’s te maken. Wilt u gegarandeerd zijn dat er geen fotomomenten worden gemist of dat er een grotere hoeveelheid foto’s gemaakt wordt, dan zorgen wij voor een extra fotograaf. Dit kan al vanaf € 250,-.

Presentator (+ € 250,-)

Een presentator kan uw aftermovie meer energie en kleur geven. Bovendien kan een presentator zorgen voor een hogere betrokkenheid van de kijkers. Wij beschikken over een netwerk van presentatoren waaruit wij de meest geschikte kiezen voor uw evenement.

Overige extra’s

Als u zelf nog specifieke wensen heeft die u graag aan in uw aftermovie wilt hebben, dan horen wij dat graag en geven wij u vrijblijvend advies.