Gaat u een fantastisch evenement organiseren en wilt dit achteraf voor altijd zichtbaar laten maken? Dan is een Aftermovie van YProductions de beste keus! Bij het Aftermovie Sfeer pakket komen wij met een videograaf langs om mooie sfeerbeelden te schieten van uw evenement. Deze beelden worden gemonteerd tot een prachtige aftermovie van maximaal 2 minuten. Dit is ideaal om de sfeer aan uw bezoekers, toekomstige bezoekers en andere geïnteresseerden te laten zien. Dit korte sfeerverslag kan gemakkelijk gedeeld worden via alle sociale media kanalen en als promotie dienen voor een volgend evenement.

Wat zit er in dit pakket

In het pakket zit alles inbegrepen. Voor de reiskosten, 3 uur filmen op locatie, montage en muziek betaalt u niets extra’s. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Extra’s

4K-kwaliteit (+ € 100,-)

Wilt u een aftermovie die future proof is? Dan kunt u de gehele aftermovie in 4K-kwaliteit laten maken. Dit is 4x de resolutie van de hoge HD-kwaliteit die wij standaard leveren. Momenteel hebben veel klanten nog geen 4K-beeldschermen waardoor de extra kwaliteit nog niet te zien zal zijn. In de toekomst zal echter de omschakeling naar 4K-schermen steeds sneller gaan. Als u kiest voor de 4K-kwaliteit bent u hier alvast op voorbereid.

Foto’s (gratis)

Wilt u dat er ook een aantal foto’s wordt genomen van uw evenement die u kunt gebruiken voor uw sociale media? Dit kan de videograaf gratis voor u doen! Er moet echter wel tijd zijn voor de videograaf om foto’s te maken. Wilt u gegarandeerd zijn dat er geen fotomomenten worden gemist of dat er een grotere hoeveelheid foto’s gemaakt wordt, dan zorgen wij voor een extra fotograaf. Dit kan al vanaf € 250,-.

Overige extra’s

Als u zelf nog specifieke wensen heeft die u graag aan in uw aftermovie wilt hebben, dan horen wij dat graag en geven wij u vrijblijvend advies.

 

Heeft u vragen over dit pakket of wilt u advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.