Laat iedereen het succes van uw evenement zien!
Professioneel maatwerk en advies
Proffesionele uitstraling
Vrijblijvende adviesgesprekken
Hulp bij videomarketing
Verhoog uw omzet
Val op tussen uw concurrenten

Aftermovies

U gaat een prachtig evenement organiseren en u wilt dit ook laten zien aan iedereen die aanwezig was en aan iedereen die de volgende keer moet komen. Dan is een aftermovie dé oplossing om na het evenement uw succes te vergroten! Wij hebben verschillende aftermovie pakketten samengesteld zodat overzichtelijk kunt zien welk pakket het beste bij u past.

Aftermovie Sfeer

Wilt u dat uw evenement kort en krachtig op een sfeervolle manier wordt vastgelegd? Kies dan voor een ‘Aftermovie Sfeer’ pakket. Bij het Aftermovie Sfeer pakket komen wij met een videograaf langs om mooie sfeerbeelden te schieten van uw evenement. Deze beelden worden gemonteerd tot een prachtige aftermovie van maximaal 2 minuten. Dit is ideaal om de sfeer aan uw bezoekers, toekomstige bezoekers en andere geïnteresseerden te laten zien.

Aftermovie Verslag

Wilt u een aftermovie die meer inhoudelijk uw evenement weergeeft? Dan is het Aftermovie Verslag pakket het ideale pakket voor u. Met een aftermovie verslag komen wij langs om uw evenement zo goed mogelijk in beeld te brengen. Naast mooie sfeerbeelden nemen wij ook interviews af met de organisatie en de bezoekers. Deze interviews worden mooi in de video verwerkt zodat de kijker inhoudelijk een beter beeld krijgt van uw evenement. Dit is ideaal om de inhoud en sfeer aan uw bezoekers, toekomstige bezoekers en andere geïnteresseerden te laten zien.

Docuverslag

Als u een lange en uitgebreide aftermovie wilt, of een videograaf de hele dag of meerdere dagen nodig heeft, dan is het Docuverslag pakket het ideale pakket voor u. Bij een docuverslag zijn wij standaard een hele dag aanwezig en nemen wij gedurende de dag diverse interviews af. Van tevoren wordt er goed met u overlegd wat u op beeld wilt hebben en wordt er een filmplan gemaakt. Alle beelden worden gemonteerd tot een uitgebreid verslag van 5 a 30 minuten. Hierin komen de uitgebreide interviews, lange fragmenten en alle ins en outs van uw evenement terug. Dit is ideaal als u geïnteresseerden een totaalbeeld wilt laten zien. Ook krijgt u een gratis sfeer aftermovie van ongeveer 1 minuut waarmee u uw evenement gemakkelijk en snel kunt laten zien.

Extra’s

Heeft u specifieke wensen? Bij alle pakketten kunt u vele extra’s bijboeken. Als u speciale wensen heeft die niet in een pakket of bij de extra’s vermeld staan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of gewoon contact met ons opnemen. Wij gaan graag met u in gesprek om een voor u op maat gemaakte aftermovie te produceren.

www.yproductionsvideos.nl

info@yproductionsvideos.nl

085 - 060 63 69

Heeft u vragen naar onze diensten of wilt u iets ander laten filmen vraag naar de mogelijkheden?