Bij het Goud Deluxe Pakket krijgt u een trouwfilm van 3 á 9 minuten met vele extra’s! Zo is de videograaf een hele dag aanwezig, worden er beelden gemaakt met een drone, krijgt u gratis een verrassingspakket en nemen we een Save-The-Date oproep met u op zodat u een video-uitnodiging naar alle genodigden kunt sturen! Dit pakket kunt u altijd nog verder uitbreiden met vele extra’s. In het gehele Goud Deluxe Pakket zit:

 

Kennismakingsgesprek

Voordat we aan de slag gaan is het van belang dat we elkaar beter leren kennen door een kennismakingsgesprek. Hierbij laten wij zien wat er allemaal mogelijk is en kijken we naar uw wensen, uw verhaal en de planning van de dag zodat wij de trouwfilm zo goed mogelijk op maat kunnen maken. Ook vóór uw bestelling kunt u een kennismakingsgesprek aanvragen, u bent dan nog nergens aan verbonden en wij leggen vrijblijvend alle mogelijkheden uit.

Save-The-Date oproep

Een Save-The-Date oproep is een korte video oproep waarin het koppel aankondigt wanneer ze gaan trouwen. Deze video kunt u naar alle genodigden sturen!

Hele dag aanwezig

De videograaf is een hele dag aanwezig op uw bruiloft. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de tijd en of alles wel gefilmd kan worden! U kunt zelf aangeven wat er allemaal gefilmd wordt op deze dag en wij maken op basis daarvan samen met u een planning.

Loveshoot

Bij elk pakket zit de loveshoot inbegrepen. De loveshoot wordt gefilmd op de trouwdag zelf op een mooie locatie. Dit kan uitstekend gecombineerd worden met de fotoshoot van de fotograaf. De prachtige beelden van de loveshoot zijn een sfeervolle toevoeging in uw video. Houd er rekening mee dat deze shoot ten minste 1 uur duurt. Als dit niet in de planning past op de trouwdag zelf dan kan de loveshoot ook op een andere dag gefilmd worden.

Filmen met een drone

Met een drone kunnen we prachtige beelden maken vanuit de lucht, van de omgeving, de trouwlocatie en bijvoorbeeld de loveshoot. Uiteraard worden deze beelden prachtig gemonteerd in uw trouwfilm. Dit geeft een extra dimensie.

Trouwfilm van 3 á 9 minuten

Na de bruiloft wordt er zo snel mogelijk gemonteerd. Al het gefilmde materiaal wordt samengevoegd in een prachtige video van zo’n 3 tot 9 minuten. U kunt hiervoor zelf uw specifieke wensen aangeven. Al het materiaal wordt in hoogwaardige HD-kwaliteit geleverd!

Snelle levering in een mooi verrassingspakket

De montage kost veel tijd maar wij garanderen dat u binnen 3 weken uw trouwfilm heeft. Al het materiaal sturen wij in een mooi verrassingspakket met USB-stick.

Geen bijkomende kosten

Al het bovenstaande zit in het pakket inbegrepen dus er komen geen onverwachte kosten bij. Tevens is het pakket inclusief reiskosten (binnen de Benelux) en de BTW.

Mogelijkheden buiten het pakket:

Bij dit pakket kunt u ook vele extra’s bijboeken zoals:

Een lange versie +  €349,-

Naast een korte versie kunnen wij ook een lange versie van uw trouwfilm monteren. De lange versie is ideaal om uitgebreid uw trouwdag terug te kijken met uw vrienden en familie en geen moment te missen. Een lange versie duurt tussen de 20 en 50 minuten.

Save-The-Date video vanaf €99,-

Met een Save-The-Date video kondigt u uw trouwdatum aan in een uitgebreidere, op maat gemaakte (ludieke) video. Wij gaan samen met u kijken hoe we deze video op een creatieve manier zo passend mogelijk maken bij uw verhaal! Als u dit liever wilt dan de Save-The-Date oproep krijgt u €49,- korting op deze video.

Sameday edit + €199,-

Met de Sameday edit wordt er tussendoor op de trouwdag zelf een kort sfeerverslag gemaakt. Op de avond zelf wordt deze met een beamer vertoond aan alle gasten. Dit is ideaal op het moment dat u en uw gasten niet kunnen wachten of een deel van uw gasten de trouwdag nog niet helemaal hebben meegemaakt. De montage gebeurt tussen de ceremonie en het feest. Let erop dat hier ongeveer 2 uur voor nodig is en dat er gedurende die tijd niet gefilmd kan worden.

Verrassingsvideo vanaf  €199,-

Wilt u op de bruiloft uw gasten verrassen met een van te voren opgenomen video? Dit kan op veel verschillende manieren, waarbij we kijken wat het beste bij u past! Denk bijvoorbeeld aan een video die in de zaal wordt afgespeeld nadat de bruidegom zogenaamd zijn ring is vergeten en de zaal uit rent om hem te halen. Op de video is dan te zien dat hij onderweg grote avonturen beleeft en door de moeilijkste omstandigheden de ring uiteindelijk te pakken krijgt! Dit is één voorbeeld maar alles is mogelijk, wij helpen u graag met het bedenken van een ludiek plan.

 

Een  fotograaf vanaf €899,-

Een fotograaf is ook onmisbaar op uw bruiloft. Het is daarbij wenselijk dat de fotograaf en de videograaf op elkaar zijn ingespeeld. Wij werken nauw samen met de awardwinning bruidsfotograaf Ronald Kempff! Bekijk zijn website voor alle pakketten: www.kempff-fotografie.nl. Als u ons samen boekt krijg u bovendien €100,- korting op het totaalbedrag!

Extra videograaf vanaf €499,-

Wilt u een extra videograaf om nog meer beelden te schieten? Dan kunt u deze altijd bijboeken. U krijgt dan twee professionele videografen die goed op elkaar ingespeeld zijn zodat er geen moment verloren gaat. In deze prijs begrepen zitten ook de vele extra montage uren die bij de extra beelden komen kijken.

Super snelle levering + €149,-

Normaal leveren wij de trouwfilm binnen 3 weken, maar wilt u uw trouwfilm binnen 1 week af hebben dan gaan wij er dag en nacht aan werken en houden wij hier van tevoren rekening mee!

4K video kwaliteit + €199,-

4K is een hoge videokwaliteit die maar liefst 4 keer zo scherp is als HD. Dit vergt echter wel de beste videocamera’s en een langere montagetijd. Helaas kunnen de meeste tv’s en andere beeldschermen deze extra scherpte nog niet weergeven maar de allernieuwste tv’s wel. Hierdoor is 4K ideaal om ook in de toekomst uw trouwfilm in de allerbeste kwaliteit te bekijken.