Het mooiste moment van je leven altijd opnieuw kunnen beleven
Professioneel maatwerk
100% transparantie en duidelijkheid
Vrijblijvende kenninsmakings gesprekken
Geen bijkomende kosten
Makkelijk online bestellen
Specifieke wensen? Vraag een offerte aan

Trouwen is één van de belangrijkste momenten uit uw leven waar u vaak aan zult terugdenken. Om deze mooie dag altijd weer in beeld en geluid te kunnen herbeleven is een trouwfilm de beste oplossing! Het is een investering waar u de rest van uw leven profijt van heeft.

Om de beste persoonlijke trouwfilm voor u te maken gaan we erg zorvuldig te werk. Wij maken hiervoor graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u waarbij wij maatadvies geven en kijken wat uw specifieke wensen zijn.

Stap 1 Keuze

Als u nog niet zeker bent over welk pakket u wenst, of gewoonweg eerst kennis wilt maken voordat u uw keuze maakt, dan kunt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Het kennismakingsgesprek kan via de telefoon, bij ons op kantoor of wij komen bij u langs! Ook kunt u ons altijd vrijblijvend per telefoon of e-mail benaderen voor meer informatie of advies. Weet u al naar welk pakket uw voorkeur uitgaat, druk dan op de bestelbutton en vul het formulier in.

 Stap 2 Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken wij al uw wensen en nemen wij de planning voor uw trouwdag met u door. We leggen uit hoe wij te werk gaan en wat we precies gaan doen. Nadat alles is vastgelegd zijn wij uiteraard altijd te bereiken als u nog vragen heeft of als er dingen veranderen.

Stap 3 Trouwdag

Tijdens uw trouwdag zorgen wij ervoor dat we zo min mogelijk aanwezig zijn en u en uw familie zoveel mogelijk kunnen genieten. In de ochtend raden wij aan om de voorbereidingen (omkleden etc.) te laten filmen van de bruid en bruidegom. Hier is ook een gelegenheid om uw geloftes in de beste audiokwaliteit op te nemen. Uiteindelijk is het aan u wat er gefilmd wordt. Tijdens de loveshoot worden er op een mooie locatie beelden opgenomen voor de trouwfilm. Jullie worden bij de loveshoot goed door de videograaf begeleid. De fotograaf heeft hier ook de gelegenheid om zijn foto’s te maken. Houd er rekening mee dat deze shoot ten minste 1 uur duurt. Als dit niet in de planning past op de trouwdag zelf dan kan de loveshoot ook op een andere dag gefilmd worden. Het is belangrijk dat de videograaf ruim vóór dat u arriveert aanwezig is op de ceremonielocatie, zodat hij beelden kan maken van de locatie en uw binnenkomst kan filmen. Voor de ceremonie doen wij bij de bruidegom een kleine geluidszender om voor de beste geluidskwaliteit. Tijdens de ceremonie heeft u geen last van ons en filmen wij alles zonder dat u er iets van merkt. Na de ceremonie is er gelegenheid voor de videograaf om een sameday edit te maken die later op de avond al kan worden vertoond aan alle gasten. Tenslotte wordt het trouwfeest gefilmd.

Stap 4 Montage

De montage kost veel tijd maar wij garanderen dat u binnen 3 weken de eerste versie van uw trouwvideo (en eventuele trouwfilm) ontvangt. U ontvangt de eerste versie dan online. Wilt u sommige dingen anders zien dan passen we dit gratis aan in de correctieronde.

Stap 5 Aflevering

Als de trouwvideo (en eventuele trouwfilm) na de correctieronde definitief zijn dan ontvangt u deze in een mooi USB-pakket. Dit zal een prachtig aandenken zijn aan uw bruiloft. Hierna kunt u samen met uw familie en vrienden altijd uw mooiste dag terugkijken. Ten slotte is het ook mogelijk om het ruwe materiaal te ontvangen. 

www.yproductionsvideos.nl

info@yproductionsvideos.nl

085 - 060 63 69

Heeft u vragen naar onze diensten of wilt u iets ander laten filmen vraag naar de mogelijkheden?