In het sociale media tijdperk waarbij veel klanten hun smartphone gebruiken worden korte video’s steeds populairder. Om de aandacht vast te houden is het van belang dat uw boodschap kort maar krachtig is. Een videopitch is hierdoor ideaal voor het verspreiden van uw boodschap en als verwelkoming of uitleg op uw website.

Bij een professionele videopitch gaat u pitchen voor de camera. Wat u gaat presenteren is aan u. U kunt uw bedrijf, uzelf, uw idee of uw producten en diensten pitchen. Het is hierbij van belang dat uw boodschap zo kort en krachtig mogelijk gepitcht wordt. Wij raden aan om de pitch korter dan 1 minuut te houden. Door een combinatie van een enthousiaste presentatie en een korte krachtige tekst, trekt u niet alleen de aandacht maar houdt u ook de aandacht vast! Begin uw tekst daarom met een aandachttrekker en sluit af met een “call to action” (een oproep). Heeft u moeite met het schrijven van de tekst? Hier helpen wij u graag bij! Wij geven tips en schrijven een nieuw tekstvoorstel op basis van uw eigen verhaal. Na uw goedkeuring maken wij een script en kunt u alvast gaan oefenen voor de opnames. Voor de opnames komen wij naar uw bedrijf toe. Wij filmen altijd met 2 camera’s waardoor er geknipt kan worden en niet alles in één keer hoeft worden gepresenteerd. Daarnaast begeleiden wij u door het hele presentatie proces!

Mogelijkheden

Bedrijfspitch

In een bedrijfspitch presenteert u uw bedrijf in 1 minuut. Dit kan op verschillende manieren, wij kijken graag samen met u wat het beste bij uw bedrijf past. Wij schrijven een tekst voor u en begeleiden u door het gehele proces.

Crowdfunding pitch

Heeft u een idee waar u een crowdfunding aan wilt verbinden? Dan is een goede crowdfunding video tegenwoordig onmisbaar. Met een goede crowdfunding video onderscheidt u zichzelf en geeft u uw potentiële investeerders meer vertrouwen.

Persoonlijke pitch

U kunt ook uzelf pitchen als u op zoek bent naar nieuwe opdrachten als ZZP-er of een baan zoekt. Dit kan op verschillende manieren, wij kijken graag samen met u wat het beste bij u past. Ook in dit geval schrijven wij een tekst voor u en begeleiden u door het gehele proces.

Product pitch

Bij een product pitch presenteert u uw product en geeft u alle voordelen van het product aan. Wij nemen hierbij close-up beelden van het product ter verduidelijking.

Videomarketingkorting

Heeft u meerdere video’s nodig om over een langere termijn uw bedrijf te promoten of om een andere reden? Bij een afname van meerdere pitches kunt u veel korting krijgen als er meerdere opnames op één dag plaatsvinden. Ook krijgt u gratis videomarketing hulp over hoe u de video’s het meest effectief kan toepassen.

Aantal video's

Prijs per video

Korting

                       1

 €             299,00

0%

                       2

 €             249,50

17%

                       3

 €             216,33

28%

                       4

 €             199,75

33%

                       5

 €             189,80

37%

                       6

 €             183,17

39%

                       7

 €             178,43

40%

                       8

 €             174,88

41%

                       9

 €             172,11

42%

                     10

 €             169,90

43%

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Wat zit er in het pakket

In het pakket zit alles inbegrepen. Voor de reiskosten, 4 uur filmen op locatie, montage, coaching en het maken van de tekst betaalt u niets extra’s. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Extra’s:

4K kwaliteit (+ € 100,-)

Wilt u een bedrijfsvideo die future proof is? Dan kunt u de gehele bedrijfsvideo in 4K-kwaliteit laten maken. Dit is 4x de resolutie van de hoge HD-kwaliteit die wij standaard leveren. Momenteel hebben veel klanten nog geen 4K-beeldschermen waardoor de extra kwaliteit nog niet te zien zal zijn. In de toekomst zal echter de omschakeling naar 4K-schermen steeds sneller gaan.

Extra B-role beelden (gratis)

Als u door uw pitch heen ook andere beelden wilt hebben van bijvoorbeeld uw bedrijf, uw diensten of producten, kunnen wij die gratis opnemen op locatie.

Bedrijfsfoto’s (gratis)

Als u nog bedrijfsfoto’s nodig heeft, kunnen wij deze meteen voor u maken op de dag van de opnames. Deze foto’s kunt u op uw website of voor marketingdoeleinden gebruiken.

Wilt u meer info en tips over het produceren van een videopitch of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan uw vraag via de onderstaande buttons.