Een bedrijfsfilm laten maken is niet iets waar te gemakkelijk over gedacht moet worden. Een bedrijfsfilm is ten slotte hét visitekaartje van uw bedrijf. Bij klassieke visitekaartjes krijgt uw klant niet het volledige beeld van u en op een website zonder video’s is het ook erg moeilijk om uw bedrijf en uzelf van de beste kant te laten zien. Een professionele bedrijfsfilm is essentieel voor het creëren van een goed beeld bij uw klant.

Als u een professionele bedrijfsfilm wilt laten maken bent u bij YProductionsvideos aan het juiste adres. Wij hebben een perfect pakket samengesteld op basis van de wensen van vele ondernemers. Bij dit pakket gaan wij kijken welke soort bedrijfsfilm het beste bij uw onderneming past. Dit doen wij op basis van alle informatie die u ons verstrekt. Wij maken een opzet voor de bedrijfsfilm en geven advies over uw videomarketing. Hierdoor kunt u het maximale uit uw bedrijfsfilm halen. Na overeenstemming komen wij langs bij u om de bedrijfsfilm op te nemen. Hierbij is het de bedoeling dat u en/of één van uw collega’s voor de camera vertelt wat uw onderneming allemaal doet. Uiteraard leggen wij van tevoren duidelijk uit hoe of uw collega dit gaat doen en geven wij tips zodat er ruimte is voor een goede voorbereiding. Tijdens de opnames wordt u uitvoerig door ons gecoacht. Daarnaast nemen wij ook beelden op van het gehele bedrijf. Zorg er dus voor dat we op een dag filmen waarop veel mensen aanwezig zijn en er veel gebeurt! Heeft u speciale wensen? Wij horen het graag!

 

Wat zit er in het pakket

In het pakket zit alles inbegrepen. Voor de reiskosten, 5 uur filmen op locatie, montage, coaching en het maken van de tekst betaalt u niets extra’s. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Extra’s:

Extra dag vanaf € 150,- (excl. BTW)

Wilt u een extra dag filmen boeken? Dit kan al vanaf € 150,- (excl. BTW) voor het eerste uur. Voor elk uur daar bovenop betaalt u € 80,- (excl. BTW) per uur.

Stockbeelden vanaf € 250,- (excl. BTW)

Is het niet goed mogelijk om uw bedrijf te filmen, doordat u momenteel geen vestiging heeft? Of vindt u uw vestiging niet mooi genoeg door bijvoorbeeld een verbouwing? Dan kunnen wij altijd stockbeelden gebruiken. Hierdoor kijken wij toch eerst of er zoveel mogelijk beelden van uw bedrijf geschoten kunnen worden. Dit komt namelijk persoonlijker en authentieker over. Is dit niet mogelijk? Dan komen wij langs voor een interview en gebruiken wij stockbeelden om in uw video te verwerken.

Voice over € 250,- (excl. BTW)

Een voice-over kan een extra professionele indruk achterlaten bij uw klant. Wij maken gebruik van professionele stemacteurs die ook te horen zijn in grote nationale reclamecampagnes. Wij beoordelen welke stem het beste bij uw bedrijf past. De voice-over wordt vaak gebruikt aan het begin en het eind van uw bedrijfsvideo, maar het kan ook tussen de scènes door. Daarnaast is het mogelijk om de gehele video met voice-over te vullen. Dan hoeft uzelf niet te presenteren op camera. Wilt u een gehele bedrijfsfilm in voice-over? Dan kost dit in totaal € 350,- extra in plaats van € 250,-. Bij iedere voice-over kijken wij graag samen met u wat het beste bij uw bedrijf past, maken de voice-over tekst voor u en schieten alle benodigde beelden op locatie.

Presentator € 250,- (excl. BTW)

Een presentator kan zorgen voor meer energie en een professionelere presentatie van uw bedrijf. Ook kan een presentator er voor zorgen dat u en/of uw collega’s beter en natuurlijker in beeld komen doordat de presentator een groot gedeelte van uw presentatie overneemt. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw presentatie en hoeft u niet op de camera te letten.

4K-kwaliteit € 200,- (excl. BTW)

Wilt u een bedrijfsvideo die future proof is? Dan kunt u de gehele bedrijfsvideo in 4K-kwaliteit laten maken. Dit is 4x de resolutie van de hoge HD-kwaliteit die wij standaard leveren. Momenteel hebben veel klanten nog geen 4K-beeldschermen waardoor de extra kwaliteit nog niet te zien zal zijn. In de toekomst zal echter de omschakeling naar 4K-schermen steeds sneller gaan.

Bedrijfsfoto’s (gratis)

Als u nog bedrijfsfoto’s nodig heeft, kunnen wij deze meteen voor u maken op de dag van de opnames. Deze foto’s kunt u op uw website of voor marketingdoeleinden gebruiken.

Overige extra’s

Als u zelf nog specifieke wensen heeft die u graag aan in uw bedrijfsvideo wilt hebben, dan horen wij dat graag en geven wij vrijblijvend advies.

Heeft u vragen over dit pakket of wilt u advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.