Het Deluxe Op Maat pakket is ideaal als u specifieke wensen heeft, als u een grotere productie wenst of echt maatwerk wenst met de bijbehorende videomarketing. Bij het Deluxe Op Maat pakket besteden wij extra aandacht aan de voorbereiding van uw bedrijfsfilm. Wij gaan eerst samen met u bepalen wat uw bedrijf wil uitstralen in de bedrijfsfilm. We gaan samen zitten om te kijken wat u wilt bereiken met de video en hoe wij dit creatief kunnen invullen. Aan de hand van marketingmodellen creëren wij een videomarketingprofiel van uw bedrijf. Vervolgens schrijven wij een uitgebreid script uit op basis van dit profiel en uw wensen. Alles is hierbij mogelijk. Ook geven wij uitgebreid marketing advies over hoe u naderhand het beste de bedrijfsfilm op uw website en in uw marketing kunt gebruiken.

Wat zit er in dit pakket?

Dit pakket bevat een hele draaidag van 8 uur en professionele presentatie door middel van een voice-over of een presentator. Wij maken daarnaast ook bedrijfsfoto’s als u hier behoefte aan heeft. Na ons adviesgesprek kunnen we bepalen of er meer nodig is dan wat er in het Deluxe Op Maat pakket zit, zoals extra draaidagen of filmen in het buitenland. Wees vrij om van tevoren om advies te vragen en naar de specifieke prijzen.

Extra’s

Extra dag vanaf € 150,- (excl. BTW)

Wilt u een extra dag filmen boeken? Dit kan al vanaf € 150,- (excl. BTW) voor het eerste uur. Voor elk uur daar bovenop betaalt u € 80,- (excl. BTW) per uur.

4K-kwaliteit € 200,- (excl. BTW)

Wilt u een bedrijfsvideo die future proof is? Dan kunt u de gehele bedrijfsvideo in 4K-kwaliteit laten maken. Dit is 4x de resolutie van de hoge HD-kwaliteit die wij standaard leveren. Momenteel hebben veel klanten nog geen 4K-beeldschermen waardoor de extra kwaliteit nog niet te zien zal zijn. In de toekomst zal echter de omschakeling naar 4K-schermen steeds sneller gaan.

Overige wensen

Heeft u andere specifieke wensen zoals filmen in het buitenland of meerdere bedrijfsfilms? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.