Het succes van een goede bedrijfsfilm hangt grotendeels af van de kwaliteit van de presentatie op het beeld. Als u de presentatie liever overlaat aan professionele stemacteurs of presentatoren, dan regelen wij dit voor u! In dit pakket zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsfilm wordt voorzien van een voice-over of dat er een presentator het presentatiewerk op zich neemt. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de professionaliteit van de presentatie.

Voice-over

Een voice-over kan een extra professionele indruk achterlaten bij uw klant. Wij maken gebruik van professionele stemacteurs die ook te horen zijn in grote nationale reclamecampagnes. Wij beoordelen welke stem het beste bij uw bedrijf past. De voice-over wordt vaak gebruikt aan het begin en het eind van uw bedrijfsvideo, maar het kan ook tussen de scènes door. Daarnaast is het mogelijk om de gehele video met voice-over te vullen. Dan hoeft u zelf niet te presenteren op camera. Bij iedere voice-over kijken wij graag samen met u wat het beste bij uw bedrijf past, maken de voice-over tekst voor u en schieten alle benodigde beelden op locatie.

Presentator

Een presentator kan zorgen voor meer energie en een professionelere presentatie van uw bedrijf. Ook kan een presentator er voor zorgen dat u en/of uw collega’s beter en natuurlijker in beeld komen doordat de presentator een groot gedeelte van uw presentatie overneemt. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw presentatie en hoeft u niet op de camera te letten.

Wat zit er in het pakket

In het pakket zit alles inbegrepen. Voor de reiskosten, 6 uur filmen op locatie, montage, coaching en het maken van de tekst betaalt u niets extra’s. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Extra’s

Extra dag vanaf € 150,- (excl. BTW)

Wilt u een extra dag filmen boeken? Dit kan al vanaf € 150,- (excl. BTW) voor het eerste uur. Voor elk uur daar bovenop betaalt u € 80,- (excl. BTW) per uur.

Stockbeelden vanaf € 250,- (excl. BTW)

Is het niet goed mogelijk om uw bedrijf te filmen, doordat u momenteel geen vestiging heeft? Of vindt u uw vestiging niet mooi genoeg door bijvoorbeeld een verbouwing? Dan kunnen wij altijd stockbeelden gebruiken. Hierdoor kijken wij toch eerst of er zoveel mogelijk beelden van uw bedrijf geschoten kunnen worden. Dit komt namelijk persoonlijker en authentieker over. Is dit niet mogelijk? Dan komen wij langs voor een interview en gebruiken wij stockbeelden om in uw video te verwerken.

4K-kwaliteit € 200,- (excl. BTW)

Wilt u een bedrijfsvideo die future proof is? Dan kunt u de gehele bedrijfsvideo in 4K-kwaliteit laten maken. Dit is 4x de resolutie van de hoge HD-kwaliteit die wij standaard leveren. Momenteel hebben veel klanten nog geen 4K-beeldschermen waardoor de extra kwaliteit nog niet te zien zal zijn. In de toekomst zal echter de omschakeling naar 4K-schermen steeds sneller gaan.

Bedrijfsfoto’s (gratis)

Als u nog bedrijfsfoto’s nodig heeft, kunnen wij deze meteen voor u maken op de dag van de opnames. Deze foto’s kunt u op uw website of voor marketingdoeleinden gebruiken.

Overige extra’s

Als u zelf nog specifieke wensen heeft die u graag aan in uw bedrijfsvideo wilt hebben, dan horen wij het graag en geven wij vrijblijvend advies.