Met video valt u op en brengt u uw boodschap optimaal over.
Professioneel maatwerk en advies
Proffesionele uitstraling
Vrijblijvende adviesgesprekken
Hulp bij videomarketing
Verhoog uw omzet
Val op tussen uw concurrenten

Professionele Pitch

In dit pakket komen we langs om een pitch op te nemen. Dit is een korte video van maximaal 1 minuut waarin u uw boodschap op een leuke manier presenteert. U kunt aangeven wat uw boodschap is en wij kijken hoe wij uw boodschap zo kort en krachtig mogelijk kunt uiten op video. Deze video is door zijn lengte ideaal om te delen via social media of als introductie op de hoofdpagina van uw website.

Professionele Bedrijfsfilm

Bij dit pakket krijgt u een professionele bedrijfsfilm waarbij uw bedrijf goed in beeld komt en u uw boodschap zo goed mogelijk overbrengt. Dit doen we door een goed voorbereid interview af te nemen met u, of uzelf te laten presenteren voor de camera. Maakt u zich geen zorgen! Van tevoren krijgt u hulp bij het formuleren van uw boodschap en de sterkte punten van uw bedrijf vanuit een marketingperspectief. Ook krijgt u begeleiding bij het presenteren van uw bedrijf. Tijdens de opnames worden de interviews afgenomen op de door u gewenste locatie en worden er shots genomen van uw bedrijf in actie!

Deluxe bedrijfsfilm

Bij een deluxe bedrijfsfilm pakket wordt de presentatie aan ons overgelaten. Hierdoor bent u verzekerd van een professionele presentatie. Dit kan doormiddel van een voice-over die ingesproken wordt door een professionele stemacteur. Hierbij zorgen wij voor de voice-over tekst. Ook kunt u in dit pakket ervoor kiezen om in plaats van een voice-over een presentator langs te laten komen. Wij kiezen hierbij een presentator die het beste bij uw bedrijf past.

Deluxe Op Maat

Wilt u liever een op maat geschreven bedrijfsfilm die voldoet aan uw specifieke wensen of wilt u volledige hulp bij uw videomarketing? Dan is dit pakket hét pakket voor u! Bij het Deluxe Op Maat pakket besteden wij extra aandacht aan de voorbereiding van uw bedrijfsfilm. Wij bepalen eerst samen met u wat uw bedrijf wil uitstralen in uw bedrijfsfilm. We gaan samen zitten om te kijken wat u wilt bereiken met de video en hoe wij dit creatief kunnen invullen. Aan de hand van marketingmodellen creëren wij een videomarketingprofiel voor uw bedrijf. Vervolgens schrijven wij een uitgebreid script uit op basis van dit profiel en uw wensen. Alles is hierbij mogelijk, van meerdere dagen filmen tot het filmen op buitenlandse locaties.

Videowebsite pakket

In dit pakket zitten verschillende combinaties van video’s die speciaal voor uw website zijn samengesteld. Zo zit er bij iedere combinatie een langwerpige videobanner, die u kunt gebruiken boven aan uw website of Facebook pagina, en maken wij bedrijfsfoto’s voor uw website. Ook kunnen wij een gehele videowebsite voor u maken.

Videomarketing

Bij ons krijgt u altijd videomarketing advies bij uw bedrijfsvideo’s. Hierdoor krijgt u handvatten aangereikt hoe u het meest effectief uw bedrijfsfilm of pitch inzet. Bij het Deluxe Op Maat pakket gaan wij dieper in op videomarketing en werken wij samen met u een marketingstrategie uit. 

 

7 voordelen van een bedrijfsfilm:

1.     Trek de aandacht!

Een bewegend beeld trekt altijd meer aandacht dan een stilstaand beeld. Vooral via sociale media en op uw website trekt u de aandacht met een videopitch. Hierdoor bereikt uw boodschap meer potentiële klanten.

2.     Blijf langer hangen in het brein van uw klanten

Video blijft volgens onderzoekers langer hangen bij klanten dan geschreven tekst. Zo is gebleken dat 60% van de kijkers zich 3 maanden later nog kunnen herinneren wat er in de video werd vertoond en verteld. Bij geschreven teksten is dit maar 10%. Dit komt doordat bij video meer prikkels tegelijk worden geactiveerd in het brein van de kijker. Video is hierdoor de beste marketingtool.

3.     Een video zegt meer dan 1000 beelden

Met een professionele bedrijfsfilm geeft u het verhaal van uw bedrijf meer energie en beweging. Een bedrijfsfilm laat namelijk naast bewegend beeld ook de expressie, energie en enthousiasme van de geïnterviewde zien.

4.     Maak een professionele indruk

Met een bedrijfsfilm komt u professioneler over naar uw klanten. Deze video moet echter wel op professionele manier gefilmd worden. Hierbij moet het licht, geluid, beeld en presentatie perfect zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij deze elementen optimaal te gebruiken in uw professionele bedrijfsfilm. Hierdoor creëert u een voorsprong op uw concurrenten. U kunt natuurlijk ook zelf een bedrijfsfilm opnemen, maar als er één of meerdere elementen niet goed zijn, kan uw video amateuristisch overkomen. Hierdoor kunnen potentiële klanten afhaken.

5.     Kom persoonlijker en vertrouwelijker over

Als u enkel tekst gebruikt op uw website of in uw communicatie, kan het voor potentiële klanten lastig zijn om een goed beeld en gevoel bij u te krijgen. Stock-foto’s en -video’s zien er vaak onpersoonlijk en soms zelfs overdreven uit. Hierdoor is het belangrijk om persoonlijke foto’s en video’s te laten maken zodat uw klanten het gezicht achter de organisatie zien. Hierbij geeft video meer persoonlijkheid en vertrouwen dan foto’s. Dit komt omdat video extra dimensies toevoegt zoals spraak, beweging en lichaamstaal. Als een videopitch goed geproduceerd wordt krijgt de klant een persoonlijke connectie met u!

6.     Verhoog uw online vindbaarheid

Video zorgt er niet alleen voor dat u opvalt wanneer potentiële klanten uw website bezoeken, het zorgt er ook voor dat klanten uw website eerder vinden. Met het gebruik van video’s zorgt u ervoor dat uw website hoger in de rankings van zoekmachines komt. Google en Facebook houden van video’s!

 

Wij helpen u graag bij de keuze voor een pakket en geven u vrijblijvend advies. Neem dus gerust contact met ons op als u nog vragen heeft!

www.yproductionsvideos.nl

info@yproductionsvideos.nl

085 - 060 63 69

Heeft u vragen naar onze diensten of wilt u iets ander laten filmen vraag naar de mogelijkheden?